more fantasy about k-pop

Talk To Us :]

if u have some critics or recomend for us please let us know..:]

we want to make this Blog is a good blog for us and readers.. u can leave some critics or recomend for us to let us know ” what we must do ” for make this blog more good and bigger🙂

and let u all know more about us. u can ask anything about us and this blog here so we can be more close each other🙂

p.s : please do NOT bash admin,reader,writer and k-pop idol it self. u can talk freely here with us WITHOUT bashing each other

Comments on: "Talk To Us :]" (15)

  1. Carol한경 said:

    annyeong…
    aku mw nny, apa disini msh bs terima author br???

  2. wah kalo soal itu udah ditutup bulan kemaren syg, mianhae ya ~ mungkin lain waktu kita bakal adain lagi, ok ? ;}

  3. Aku dah baca bbrapa ff nya..udah komen jg
    tp lum komen di page ini😄
    Eh eh blognya da twitternya ga?
    Biar tau klo ada ff baru..kekekek

  4. tamiiionyuu said:

    ada ^^
    twitter : @FansinFiction

  5. Annyeong chingu. Aku masih baru di sini..
    Aku mau tanya, kalo aku mau ngirim fanfiction ku ke blog ini, ngirimnya ke mana ya? Trus apakah ff akan diseleksi dulu kalau mau dipublish?
    Kamsahamnida chingu ^^

  6. annyong, rheta :)) kamu cukup ngirim ke koreaninone.wordpress.com, ga pake diseleksi kok ^^

  7. annyeong , bisa kirim password ke bellacepu@yahoo.co.id
    gomawo , aku uda 20 thn🙂

  8. joannataemints said:

    Annyeong..aku udah lama baca baca ff disini,,,karena lewat hp jadi gak pernah komen,baru sekarang aku bisa aktif,,mohon bantuannya ya =)

  9. annyeong…..kok da ff yg d proteksi?????pke password y????blh mnt password.ny??????

  10. moon min hwa said:

    annyoeng,,
    admin,,
    aku mau minta password buat ff yang diproteksi dong,,,
    passwordnya dikirim ke emailku yaa..
    myblu_shine@yahoo.com
    gomawo admin

  11. haiiii, mampir mampir kesini ya, chingu😉 mau baca baca dulu hehe
    mampir ke wp aku juga ya http://sjhpevesto.wordpress.com – read my fanfiction right there & give a comments! thanksomuch!♥

  12. annyeong saya reader baru cuman mau ngasiih saran supaya d bikin page ‘FF Request’😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: